Medlemsträff vid Kroksjön

Medlemsträff vid Kroksjön den 27 juni
Tunnbrödsrulle med regnbågslax, grillad korv, kokkaffe, bröd bakat över öppen eld, flugfiskeinstruktion, härliga samtal och information om Abborresjöns fiskeförening och historia om hur arbetet med sjöar och vattendrag går till.
23 grader och solnedgång.
Kan det bli en bättre politisk aktivitet för Socialdemokraternas medlemmar. Fritiden är en viktig politisk fråga där samarbete mellan Ale Kommun och Västragötalandsregionen via Västkuststiftelsen är en förutsättning. Vår medlem Rolf Gustavsson är idag ordförande i fiskeföreningen och ledamot i Västkuststiftelsen.
Ring Rolf om du är intresserad av mer information. 0706-369024
Den ideella fiskeföreningen gör idag ett otroligt fint arbete för att medborgarna skall kunna få tillgång till dessa fina områden.
Det vi kunde önska är att fler medborgare i Ale får tillgång till våra fina skogar och sjöar. En politisk fråga vi får arbeta vidare med framåt.
Avslutningsvis var det glädjande att ett antal personer deltog i aktiviteten och sedan valde att bli medlemmar i Socialdemokraterna i Ale. Vill du också bli medlem så är du hjärtligt välkommen att ringa mig.

Trevlig Sommar
Mvh Jim Aleberg 0700-852544