Vänner, vad tror ni om att kryssa Paula till riksdagen?

Vänner, vad tror ni om att kryssa Paula till riksdagen?
Med de nya valkretsarna och en ökad befolkning är det stor chans att vi vid ett bra valresultat får fyra mandat till riksdagen. Eftersom valberedningen har föreslagit mig på just fjärde plats har jag landat i att jag nu helt vill fokusera på att driva valrörelse för att komma in i riksdagen.

Jag har därför i veckan meddelat AK och valberedningen att jag inte står till förfogande som kommunalråd efter valet. Såhär ser därmed min senaste, och sista, verksamhetsplan ut!

Det har varit helt fantastiskt att ha uppdraget som kommunalråd i Ale och det finns mycket att vara stolt över! Det byggs som aldrig förr, fler medarbetare än någonsin jobbar nu heltid och näringslivsklimatet har utvecklats mest under de senaste fem åren.
Ett stort varmt tack till alla fantastiska medarbetare, politiska kollegor och kombattanter jag har mött under snart 8 år. Herregud vad mycket man får lära sig och vara med om och än är det tid kvar fram till valet i höst.
Vi syns i valrörelsen och jobbar järnet för valvinst!

Paula Örn
den 23 februari, via facebook.com